Sidste nyt

På vores facebook side Annagaard Shetlandsponyer, kan du følge os.

11.10.2020: Vores gamle Annexgaardens Cindie, er i dag officielt blevet MY´s egen ridepony. Cindie har boet hos Tina, Lasse og My de sidste 2 år. I dag er det besluttet at Cindie skal blive og nyde livet hos MY. Bedre otium kan ikke findes til en 28 årig pony. Cindie er stadig frisk som en 10 årig, og giver gerne MY en ridetur. Vi håber at My vil have glæde af Cindie mange år endnu. 


10.10.2020: En medium hoppe har fundet vej til os. Vi har fra Holland indkøbt Jody v d Kuiperiej. Hun har alt hvad man kan ønske sig af kvaliteter. Vi glæder os meget til at sætte hende ind i vores avl. Hun er fra Holland bedækket med Fireball v. Gelre. 


30.09.2020: Vi har i år været på en fantastisk sommerferie med ponyer, både ridende og med vogn. Vi tilbragte en uge på Lolland omkring Maribo søerne. En ferie der varmt kan anbefales.


24.09.2020: De sidste 2 føl er vel ankommet, Stjernens Primadonna berigede os med endnu et dun hoppe føl. Hun hedder Annagaard Petunia. Annagaard Sally gave os det smukkeste lille sorte hoppe føl efter Annagaard Urban. Hun hedder Annagaard Annatot.

Vi har været på årets første og nok også den eneste udstilling i starten af september. Avlsforeningen afholdte Føl og plagskue, og vi gav den hele armen og tilmeldte 7 ponyer. Vores ponypige Sol fremviste Annagaard Punto selv, første gang Sol var i ringen, og bestemt ikke sidste. Line og Anna fremviste de andre ponyer, igen til top. På billedet er Sol og Punto godt trætte efter en veloverstået dag. 

Vi har lagt hus/bane til keglekørsel i avlsforeningsregi, det er godt stabilt fremmøde og alle hygger sig. Vi kører kegler igen søndag d. 27/9 kl. 12.00.

Andrea blev endelig konfirmeret, efter aflysning og ændringer i dato. En smuk solskins august dag fik vi fornøjelsen af at hente Andrea ved kirken og køre hende hjem. 

 


18.05.2020: Salgssiden er opdateret, klik HER


18.05.2020: Fanebo´s Fifi var så venlig at fole midt på dagen, det kom der denne lille billede serie ud af.Vi blev beriget med Annagaard Fabiana, en smuk brun hoppe. 

 

18.05.2020: Vi har fået vores helt egen køre og ride bane. Et stort ønske igennem mange år. Sådan en bane skal selvfølgelig indvies på behørigvis med rødt bånd. Vores ponypiger med forældre kom og fik et glas champagne.Translate »